Ny verksamhetschef

Treskablinoll utser Maria Näslund till ny, ordinarie verksamhetschef.

Maria har arbetat som tillförordnad verksamhetschef sedan december 2022 och har under denna tid visat ett starkt engagemang för att främja barns rättigheter.

Vi är otroligt glada över att få behålla Maria som verksamhetschef. Hennes kompetens och engagemang bidrar till att stärka Treskablinolls arbete och gör verklig skillnad för de barn och unga som behöver det som mest. Hennes förmåga att tänka nytt i kombination med ett inkluderande och starkt ledarskap ger oss förutsättningar att utveckla organisationen till nästa nivå, säger Elaine Eksvärd, styrelseledamot och grundare av Treskablinoll.

Maria Näslund har länge varit engagerad i arbetet för att förbättra situationen för utsatta barn. De senaste sex åren har hon arbetat på organisationen Maskrosbarn där hon som programansvarig utvecklat och drivit stödprogram för barn och utbildat vuxna professionella inom barns rättigheter. Hon har även varit ordförande för Tjejjouren Väst, en av Sveriges största tjejjourer. Maria har lång erfarenhet av att arbeta för ett samhälle fritt från sexuella övergrepp och har varit en aktiv röst i debatten kring hur samhället kan arbeta för att förebygga och motverka dessa. 

Jag är både stolt och glad över att få ta mig an det här uppdraget. Jag har under min tid som tillförordnad verksamhetschef fått inblick i vilken unik möjlighet organisationen har att göra verklig skillnad för de barn och unga som är mest utsatta. Jag ser fram emot att få fortsätta arbetet tillsammans med mina engagerade och kompetenta kollegor för att stärka Treskablinolls arbete och skapa en tryggare och mer rättvis värld för barn, säger Maria Näslund. 

Maria Näslund efterträder Farhad Mazi Esfahani som tillträder som generalsekreterare för Clowner utan Gränser. Vi vill tacka Farhad för hans otroliga engagemang och driv, och för den fantastiska utveckling av organisationen han skapat under sina år som verksamhetschef. Vi önskar honom stort lycka till i sitt nya uppdrag, och gratulerar Clowner utan Gränser till en toppenrekrytering!

Följ vår kamp för alla barns rätt till en trygg barndom

Via vårt nyhetsbrev får du uppdateringar kring vårt arbete för att integritet ska bli obligatorisk undervisning och för att tre sexuellt utnyttjade barn i varje klass ska bli noll.

Dela inlägget
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Relaterade inlägg