Alla barn har rätt till en trygg barndom – fri från sexuella övergrepp!

GE EN FÖRETAGSGÅVA FÖR BARNS RÄTT TILL EN TRYGG BARNDOM

Er gåva hjälper oss att arbeta för barns rätt till en trygg barndom – utan sexuella övergrepp. Er gåva går oavkortat till att hjälpa oss vara där barn är med förebyggande åtgärder mot sexuella förövare. Minst tre barn i varje klass behöver din hjälp.
Treskablinoll är en ideell förening som arbetar för barns rätt till en trygg barndom. Idag är tröskeln för sexualförbrytare alldeles för låg. Vår kamp är att höja tröskeln till en skyddande mur runt vår framtid – barnen. Tre sexuellt utnyttjade barn i varje klass ska bli noll.

Vi har i dagsläget tagit fram Idrottsbrevet som arbetar mot sexuella övergrepp inom idrotten och ger föreningar verktygen att motverka dessa. Vi har även tagit fram Förskolebrevet som gör detsamma för alla förskolor i Sverige.
Treskablinoll arbetar på fler initiativ för att inte ett enda barn i Sverige ska behöva utsättas för sexuella övergrepp och vi behöver din hjälp för att uppnå detta.

Tack för ert bidrag och er hjälp att sprida ordet!

De personuppgifter vi får om dig används i första hand för att vi ska kunna ta emot din gåva. Läs mer om dina rättigheter och vår behandling i den fullständiga PRIVACY POLICY.

Dina personuppgifter kan även komma att användas för marknadsföring, och för att hitta nya sätt att kommunicera och interagera med dig och andra som stödjer vårt arbete för utsatta barn. Vi lämnar inte ut dina uppgifter till tredje part – utan endast till dem vi har samarbete med, eller är skyldiga att rapportera till.

Share This