Jobba på Treskablinoll

Här hittar du Treskablinolls lediga tjänster. Håll även utkik på vår Facebooksida för att inte missa när vi lägger ut tjänster.

 

 

Metodutvecklare/projektledare på Treskablinoll

Är du en positiv, självgående och kreativ person som vill göra skillnad för alla barn och unga i Sverige? Då ska du söka tjänsten som Treskablinolls nya heltidsanställda metodutvecklare/ projektledare för vårt projekt Grundskolebrevet. Ett jobb där du får vara med och bidra till att ge alla barn en trygg barndom fri från sexuella övergrepp. Grundskolebrevet är ett treårigt projekt som syftar till att stärka grundskolans arbete med kroppslig integritet, sexualitet, samtycke och relationer. Som metodutvecklare ansvarar du för att utifrån målgruppens behov ta fram och utveckla nya metoder och material för grundskolans arbete med integritet. Du ansvarar även för att genomföra projektet enligt uppsatt tidsplan, aktivitetsplan och budget tillsammans med verksamhetschef. Läs mer om tjänsten: Metodutvecklare/projektledare till vårt projekt Grundskolebrevet 

Ansökan

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till [farhad@treskablinoll.nu]. Vi går igenom ansökningarna löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdatum är den 27 januari 2022.

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Farhad Mazi, verksamhetschef på [farhad@treskablinoll.nu] eller 0739697100.
Vi behandlar lämnade uppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning GDPR.

Share This