Jobba hos oss

Här hittar du Treskablinolls lediga tjänster.

VI SÖKER EN KOMMUNIKATIONSPRAKTIKANT TILL HT 2024! 

Är du en driven och idérik person som vill göra skillnad för barn och unga genom förebyggande arbete mot sexuella övergrepp? Studerar du kommunikation, media, journalistik eller liknande och ska göra praktik i ca 20 veckor inom ramen för din utbildning höstterminen 2024? Ansök om att bli praktikant hos ossTreskablinoll!  

Som praktikant hos oss kommer du att arbeta i ett team på fem personer som sitter tillsammans i centrala Stockholm. Du kommer själv ha möjlighet att påverka innehållet i din praktik beroende på tidigare kunskap och önskade utvecklingsområden. Du handleds av verksamhetschef som stöttar dig mot dina mål under din praktikperiod.   

Exempel på arbetsuppgifter:  

  • Skapande av content till sociala kanaler som Instagram, Linkedin och Facebook
  • Stötta i framtagning av grafiskt material
  • Omvärldsbevakning
  • Anordna samverkansmöten med andra organisationer, events och seminarier
  • Delta i verksamhetsutveckling och utveckling av nya projekt 
  • PR-arbete som exempelvis att hjälpa till med debattartiklar, pressmeddelanden, medielistor m.m. 

Om Treskablinoll 

Treskablinoll grundades 2017 av retorikern och författaren Elaine Eksvärd som själv är överlevare av sexuella övergrepp i barndomen. Vi är en politiskt och religiöst obunden ideell förening, vars ändamål är att stoppa och förebygga alla former av sexuella övergrepp av barn genom informationsverksamhet, utbildning, opinions- och påverkansarbete.

Vi söker dig som 
Vi söker dig som är initiativrik och har ett stort engagemang för barns rättigheter. Du är prestigelös, har lätt för att samarbeta och är villig att lära dig om hur arbete inom den ideella sektorn går till.  

Utdrag från belastningsregistret är ett krav för alla våra anställda och praktikanter.  

Meriterande egenskaper: 

  • Kunskap inom videoredigering och ett öga för det grafiska. Kanske har du jobbat i Canva eller Adobe innan?
  • Erfarenhet inom marknadsföring, PR, opinionsbildning eller medieproduktion. 

Ansökan

Skicka din ansökan med CV och personligt brev där du beskriver varför du vill göra din praktik hos just oss, till jagvill@treskablinoll.nu. Märk mailetPRAKTIK, KOMMUNIKATION”. Vi går igenom ansökningarna löpande och platsen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdatum är den 6 april 2024. Vid frågor kontakta Maria Näslund, verksamhetschef på maria@treskablinoll.nu. 

Vi behandlar lämnade uppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning GDPR.

Treskablinoll Sverige © 2023