Jobba hos oss

Här hittar du Treskablinolls lediga tjänster.

Vi söker en kommunikatör på halvtid!

Är du en driven och idérik person som vill göra skillnad för barn och unga genom att arbeta förebyggande mot sexuella övergrepp? Då ska du söka tjänsten som kommunikatör för Treskablinolls arvsfondsprojekt Grundskolebrevet! Projektet syftar till att stärka grundskolans arbete med kroppslig integritet, sexualitet, samtycke och relationer.

Som kommunikatör ansvarar du för att kommunicera projektet till skolpersonal, elever, allmänhet och beslutsfattare. Du kommer också att ansvara för att utforma och leverera en kreativ innehållsstrategi och genomföra en nationell kampanj för att sprida projektets resultat.

 Läs mer och ansök här

Vi söker volontär föreläsare!

Brinner du för barnrättsfrågor och vill göra skillnad för barn och unga i Sverige? Tycker du att det är viktigt att barn och unga lär sig om samtycke och integritet? Bli vår nya volontära föreläsare på Treskablinoll! Hos oss får vara med och bidra till att ge alla barn en trygg barndom fri från sexuella övergrepp.

LÄS MER OCH ANSÖK HÄR

Vi tar emot praktikansökningar!

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till maria@treskablinoll.nu. Vi går igenom ansökningarna löpande, och återkopplar så snart som möjligt.

Vid frågor om att vara praktikant hos oss, vänligen kontakta Maria Näslund, verksamhetschef på maria@treskablinoll.nu.

Vi behandlar lämnade uppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning GDPR.

Treskablinoll Sverige © 2023