Jobba hos oss

Här hittar du Treskablinolls lediga tjänster.

Vi söker praktikant till Ht 2024!

Är du en driven och idérik person som vill göra skillnad för barn och unga genom förebyggande arbete mot sexuella övergrepp? Studerar du en samhällsvetenskaplig utbildning och ska göra praktik höstterminen 2024 i ca 20 veckor inom ramen för din utbildning? Då ska du ansöka om att bli praktikant hos oss! 

Du kommer att arbeta i ett team på fem personer som sitter tillsammans på Tegnérlunden i Stockholm. Du kommer själv ha möjlighet att påverka innehållet i din praktik beroende på tidigare kunskap och önskade utvecklingsområden. Du handleds av verksamhetschef som stöttar dig mot dina mål under din praktikperiod.  

Exempel på arbetsuppgifter: 

  • Utföra opinionsbildande arbete i form av att skriva debattartiklar m.m. 
  • Omvärldsbevaka frågor knutna till organisationen  
  • Anordna samverkansmöten med andra organisationer  
  • Anordna events och seminarier 
  • Medverka på organisationens föreläsningar  
  • Ta fram underlag inför möten med politiker och inför remissvar
  • Arbete med effektmätning och rapportering av effekt 
  • Arbete med rapportering mot bidragsgivare 
  • Verksamhetsutveckling och utveckling av nya projekt 
  • Rekrytering och engagemang hos volontärer 

Om Treskablinoll 

Treskablinoll grundades 2017 av retorikern och författaren Elaine Eksvärd som själv är överlevare av sexuella övergrepp i barndomen. Treskablinoll är en politiskt och religiöst obunden ideell förening, vars ändamål är att stoppa och förebygga alla former av sexuella övergrepp av barn genom informationsverksamhet, utbildning, opinions- och påverkansarbete. Läs mer om oss på treskablinoll.nu 

Vi söker dig som 

Vi söker dig som är analytisk, initiativrik och har ett stort engagemang för barns rättigheter. Du är prestigelös och har lätt för att samarbeta. Vi ser gärna att du har erfarenhet av engagemang i ideell sektor sedan tidigare.  

Utdrag från belastningsregistret för arbete på skola är ett krav för alla våra anställda och praktikanter. 

Ansökan 

Skicka din ansökan med CV och personligt brev där du beskriver varför du vill göra din praktik hos just oss, till jagvill@treskablinoll.nu. Märk mailet “Praktik”. Vi går igenom ansökningarna löpande och platsen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdatum är den 6 april 2024. Vid frågor kontakta Maria Näslund, verksamhetschef på maria@treskablinoll.nu.

Vi behandlar lämnade uppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning GDPR.

Treskablinoll Sverige © 2023