Vi på Treskablinoll

Lär känna oss som jobbar på Treskablinoll, föreningens styrelse, advisory board och ambassadörer.

Om Treskablinoll

Treskablinoll grundades år 2017 av retorikern Elaine Eksvärd som själv är överlevare av sexuella övergrepp som barn. Verksamheten vägleds av barnkonventionens bestämmelser och principen om barnets bästa. Tillsammans med yrkesverksamma, barn och experter skapar vi material som gör skillnad för att varje barn ska ha en trygg barndom fri från sexuella övergrepp.

Ida Samarikoff

Kommunikatör

Ida har ett stort intresse för barnrättsfrågor och har en utbildning i fred- och utveckling men har även pluggat PR. Ida har tidigare arbetat som kommunikationsansvarig i hållbarhetsbranschen, varit PR-konsult och nu senast arbetar hon som PR-produktionsledare.

Maria Näslund

Verksamhetschef

Maria brinner för barns rättigheter och har sedan sin examen i psykologi arbetat i många år med att förbättra villkoren för utsatta unga. Hon har lång erfarenhet att arbeta med barnrättsfrågor från organisation Maskrosbarn där hon varit ansvarig för stödprogram och utbildat vuxna professionella som möter barn i frågor som rör bemötande, delaktighet och barnkonventionen. Hon har också varit ordförande för Tjejjouren Väst där hon lett arbetet för att stärka unga tjejers rättigheter och utvecklingen av jourens stödjande arbete för våldsutsatta.

Amanda Hedman Rojas

Projektledare / metodutvecklare – Grundskolebrevet

Med ett engagemang och passion för att skapa trygga, jämställda och inkluderande samhällen har Amanda en kandidatexamen i statsvetenskap och en mastersexamen i säkerhet och krishantering – där hon specialiserat sig i den mänskliga aspekten av säkerhet. Hon har tidigare arbetat med jämställdhetsfrågor och mänskliga rättigheter i både civilsamhället och Sveriges biståndsmyndighet.

Josefine Jussila

Workshopledare & verksamhetsutvecklare

Med en bakgrund som socionom och master i folkhälsovetenskap är Josefine en förkämpe för förebyggande arbete där barns bästa är i fokus och där barns kloka åsikter tas på allvar. Josefine har tidigare jobbat våldsförebyggande och med uppsökande socialt arbete på de arenor barn befinner sig på, med fokus på att stärka skyddsfaktorer och minska riskfaktorer. Utöver detta är Josefine aktiv som ordförande i Patientföreningen för vulvasmärtor som kämpar för bättre vård och skapar inkluderande och trygga gemenskaper för personer med vulvasmärta.

Rose-Marie Berglund

Pedagogiskt sakkunnig / metodutvecklare – Grundskolebrevet

Rose-Marie brinner för mänskliga rättigheter och att barn och unga ska få en trygg uppväxt. Med sin bakgrund som lärare och pedagogiskt sakkunnig är Rose-Marie väl förankrad i utbildningsfrågor och har lång erfarenhet av att arbeta med metod- och materialframställning. Med sitt engagemang för specialpedagogik har hon en gedigen kunskap om tillgänglighet för personer i behov av särskilt stöd. Rose-Marie har bred erfarenhet av såväl klassrumspraktik, handledning, deltagande i forskningsstudier och ledningsuppdrag.

Lola

Moodmanager

Lola är kontorets glädjespridare. Hennes uppdrag hjälpa oss att uppnå en balanserad och positiv sinnesstämning.

Sara Uhlén

Styrelseordförande

Auktoriserad Redovisningskonsult och tidigare delägare på Grant Thornton Sweden AB samt ledamot i FARs Strategigrupp för Redovisnings- och Lönekonsulter.

“Det ska vara en självklarhet för alla barn att växa upp under trygga förhållanden utan övergrepp. Tyvärr ser det inte ut så idag och det ska vi ändra på. Dels genom att utbilda barn, dels genom att utbilda vuxna i barnens omgivning. Men också genom att verka för en lagstiftning anpassad efter den verklighet som råder. Här gör Treskablinoll verkligen skillnad med sitt tydliga fokus och sin otvivelaktiga drivkraft för att åstadkomma den så viktiga nollvisionen i antalet utsatta barn i varje skolklass. Det är en ära att få vara med på den spännande resan mot målet.”

Elaine Eksvärd

Grundare och styrelseledamot

Retoriker, författare och grundare till Treskablinoll. Efter tio år som känd retoriker valde hon att berätta om de sexuella övergrepp hennes pappa utsatte henne för som barn i den självbiografiska boken “Medan han lever”.

“Tänk om precis alla utöver att ha en jobbtitel också hade en kamp för att göra planeten bättre än den vi föddes till. Tänk så mycket bättre allt hade varit då. Jag brukar ofta säga att jag jobbar som retoriker och att jag kämpar för sexuellt utnyttjade barn.”

Anne Marie Brodén

Styrelseledamot

Ordförande i Allmänna Barnhuset, ordförande i föreningen Drömmen om det goda -lugn och ro i skolan dessutom har hon varit ordförande i Statens folkhälsoinstitut och i Riksförbundet Hälsofrämjandet samt ledamot i Patientskadenämnden och tidigare riksdagsledamot.

Ulrika Malmberg Livijn

Styrelseledamot

Grundare av konsultbyrån Livijn Advisory AB, tidigare advokat och chefsjurist på Fjärde AP-fonden.

“Alla barn ska kunna växa upp trygga och med de bästa förutsättningarna i livet. En barndom med sexuella övergrepp ger inte barnen den möjligheten. Treskablinolls kamp mot sexuella övergrepp och arbete för att förebygga dessa är så otroligt viktig för barnens framtid och här vill jag vara med och bidra så mycket jag kan”.

Ulrika Karlsson

Styrelseledamot

Ulrika Karlsson är konsult inom hälsa, jämställdhet och mänskliga rättigheter. Hon har en bakgrund inom politiken. Under sina 12 år i riksdagen hade hon ett tydligt fokus på kvinnor och barns hälsa och rättigheter. Hon var bl.a. ledamot av Europarådet, ordförande för riksdagens tvärpolitiska grupp för Sexuell reproduktiv hälsa och rättigheter, samt president för den Internationella motsvarigheten European Parliamentary Forum for Sexual and Reproductive Rights. Ulrika är idag expertrådgivare till Förenta Nationerna (FN) inom jämställdhet och hälsa, samt särskild rådgivare i hälsa till Interparlamentariska Unionen (IPU).

Catrine Hermansen

Styrelseledamot

Heltidsanställd på Svenska Ridsportförbundet och jobbar förebyggande för barns rätt till en trygg idrott fri från all form av våld, kränkningar, mobbning, trakasserier och övergrepp. Hon var projektledare för Stenbecks Stiftelsens 5 åriga satsning Trygga Ledare och har under de senaste åren särskilt jobbat för att bryta tystnadskulturen, lyfta ungas röster, vuxnas ansvar och vikten av att förebygga sexuella trakasserier och övergrepp mot barn.

På Svenska Ridsportförbundet jobbar hon nära unga expertgrupper, ledare och forskare både inom och utanför idrotten. Uppdraget innefattar bland annat vidareutveckling och genomförande av utbildningar i våldspreventivt arbete för aktiva och ledare, både i Sverige och internationellt. Exempelvis genom samverkansinsatser med det Europeiska Ridsportförbundet.

Treskablinolls Advisory Board är en utomstående expertgrupp som är rådgivande till föreningens styrelse och arbete. Styrelsen väljer in medlemmar till Advisory Board utifrån kompetens och expertis. Advisory Board är ett stöd för föreningen i strategifrågor och i enskilda projekt. Inom Treskablinolls Advisory Board finns personer med kunskap i frågor som rör kriminologi, barns rättigheter, våld och sexuella övergrepp mot barn, förebyggande arbete med barn och familjer i utsatta situationer samt kunskap om idrottsrörelsens arbete mot sexuella, fysiska och psykiska övergrepp.

Jennifer Pettersson

Jennifer är elitgymnast, tränare och föreläsare samt ambassadör för Idrottsbrevet. Jennifer slutade tävla 2015 och i dag är hon ledare för unga gymnaster i Örnsköldsvik. Hon har blivit uppmärksammad genom att öppet tala om den kränkande träningskulturen med psykiska och fysiska övergrepp som hon upplevt inom idrotten.

Maria Dufva

Maria är kriminolog, föreläsare och författare till böckerna “Värsta bästa hälsan” och “Värsta bästa nätet”. Maria har länge varit engagerad i Treskablinoll, hon har bland annat varit med och utvecklat Förskolebrevet 2017 och föreläst om hur sexuella övergrepp kan förebyggas. Idag jobbar Maria intensivt med brottsförebyggande för att förhindra bl.a. sexuella övergrepp mot barn online.

Erik Grönberg

Erik är föreläsare, författare och initiativtagare till kampanjen Inte ensam aldrig glömd. Erik har tidigare drivit Treskablinoll och har ett starkt engagemang och driv för att stopp och förebygga sexuella övergrepp mot barn.

Vi är stolta och glada för våra fantastiska ambassadörer. Tack vare dessa personer kan vi sprida information och upplysa om barns rätt till en trygg och säker miljö fri från sexuella övergrepp. Här finner du våra nuvarande och tidigare ambassadörer:

Börje Salming

Ishockey, NHL-proffs i 23 år, Hockey Hall of Fame

Thomas Ravelli

Fotboll, VM-brons 1994 och 143 landskamper

Patrik Sjöberg

Friidrott- och höjdhoppslegend, SM-, EM- och VM-guld (ambassadör 2017-2019)

Anton Hysén

Fotboll

Ralf Edström

Fotboll, 40 landskamper

Stefan Rehn

Fotboll, SM-guld som tränare och spelare

Anders Svensson

Fotboll, 148 landskamper

Kennet Andersson

Fotboll, VM-brons 1994 och 83 landskamper

David Lega

Simning, 14 världsrekord, EM- och VM-guld

Josefin Lillhagen

Simning, VM- och EM-guld 37 SM-guld

Michelle Coleman

Simning, tävlat i OS, VM och EM

Mikaela Laurén

Världsmästare i boxning och SM-guld i simning

Maria Akraka

Friidrott, svenskt världsrekord 800m och 18 SM-guld

Mattias Sunneborn

Friidrott, EM-guld VM-silver och 30 SM-guld, veteranvärldsrekord 5 kamp

Jennifer Pettersson

Gymnastik, SM-guld och nordisk mästare

Cassandra Pettersson

Gymnastik, svensk mästare

Jan-Ove Waldner

Bordtennis, OS- VM- och EM-guld

Mikael Appelgren

Bordtennis, 6 VM-guld, tränare Ängby/Spårvägen

Anette Norberg

Curling, OS- VM- och EM-guld Sveriges olympiska kommitté
[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.10.5″ background_image=”http://treskablinoll.nu/wp-content/uploads/2018/05/header.jpg” parallax=”on” global_colors_info=”{}”][et_pb_row column_structure=”1_3,1_3,1_3″ _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”1_3″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” global_colors_info=”{}” custom_padding__hover=”|||”][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” global_colors_info=”{}” custom_padding__hover=”|||”][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” global_colors_info=”{}” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_divider show_divider=”off” _builder_version=”3.2″ height=”100px” global_colors_info=”{}”][/et_pb_divider][et_pb_divider show_divider=”off” _builder_version=”3.2″ height=”80px” global_colors_info=”{}”][/et_pb_divider][et_pb_divider show_divider=”off” _builder_version=”3.2″ height=”80px” global_colors_info=”{}”][/et_pb_divider][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.22″ global_colors_info=”{}”][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” global_colors_info=”{}” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text admin_label=”Styrelsen” _builder_version=”4.10.5″ global_colors_info=”{}”]

STYRELSEN

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” global_colors_info=”{}” custom_padding__hover=”|||”][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” global_colors_info=”{}” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text admin_label=”Ulrika” _builder_version=”4.10.5″ global_colors_info=”{}”]

Sara Uhlén

Styrelseordförande

Auktoriserad Redovisningskonsult och tidigare delägare på Grant Thornton Sweden AB samt ledamot i FARs Strategigrupp för Redovisnings- och Lönekonsulter. “Det ska vara en självklarhet för alla barn att växa upp under trygga förhållanden utan övergrepp. Tyvärr ser det inte ut så idag och det ska vi ändra på. Dels genom att utbilda barn, dels genom att utbilda vuxna i barnens omgivning. Men också genom att verka för en lagstiftning anpassad efter den verklighet som råder. Här gör Treskablinoll verkligen skillnad med sitt tydliga fokus och sin otvivelaktiga drivkraft för att åstadkomma den så viktiga nollvisionen i antalet utsatta barn i varje skolklass. Det är en ära att få vara med på den spännande resan mot målet.”

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” global_colors_info=”{}” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_image src=”http://treskablinoll.nu/wp-content/uploads/2023/05/Sara-Uhlen.png” title_text=”Sara-Uhlén” align=”center” align_tablet=”center” align_phone=”” align_last_edited=”on|desktop” _builder_version=”4.10.5″ global_colors_info=”{}”][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” global_colors_info=”{}” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text admin_label=”Elaine” _builder_version=”3.27.4″ global_colors_info=”{}”]

Elaine Eksvärd 

Grundare och styrelseledamot Retoriker, författare och grundare till Treskablinoll. Efter tio år som känd retoriker valde hon att berätta om de sexuella övergrepp hennes pappa utsatte henne för som barn i den självbiografiska boken “Medan han lever”. “Tänk om precis alla utöver att ha en jobbtitel också hade en kamp för att göra planeten bättre än den vi föddes till. Tänk så mycket bättre allt hade varit då. Jag brukar ofta säga att jag jobbar som retoriker och att jag kämpar för sexuellt utnyttjade barn”. [/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” global_colors_info=”{}” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_image src=”http://treskablinoll.nu/wp-content/uploads/2021/02/elaine-2019.jpeg” align=”center” align_tablet=”center” align_phone=”” align_last_edited=”on|desktop” _builder_version=”3.23″ global_colors_info=”{}”][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” global_colors_info=”{}” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text admin_label=”Anne Marie” _builder_version=”3.27.4″ global_colors_info=”{}”]

Anne Marie Brodén

Styrelseledamot Ordförande i Allmänna Barnhuset, ordförande i föreningen Drömmen om det goda -lugn och ro i skolan dessutom har hon varit ordförande i Statens folkhälsoinstitut och i Riksförbundet Hälsofrämjandet samt ledamot i Patientskadenämnden och tidigare riksdagsledamot. [/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” global_colors_info=”{}” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_image src=”http://treskablinoll.nu/wp-content/uploads/2021/03/anne-broden.jpg” align=”center” align_tablet=”center” align_phone=”” align_last_edited=”on|desktop” _builder_version=”3.23″ global_colors_info=”{}”][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ admin_label=”Rad” _builder_version=”4.10.5″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” collapsed=”off” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” global_colors_info=”{}” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text admin_label=”Sara” _builder_version=”4.10.5″ global_colors_info=”{}”]

Ulrika Malmberg Livijn

Styrelseledamot

Grundare av konsultbyrån Livijn Advisory AB, tidigare advokat och chefsjurist på Fjärde AP-fonden.

“Alla barn ska kunna växa upp trygga och med de bästa förutsättningarna i livet. En barndom med sexuella övergrepp ger inte barnen den möjligheten. Treskablinolls kamp mot sexuella övergrepp och arbete för att förebygga dessa är så otroligt viktig för barnens framtid och här vill jag vara med och bidra så mycket jag kan”.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” global_colors_info=”{}” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_image src=”http://treskablinoll.nu/wp-content/uploads/2021/02/ulrika-malmberg.jpg” title_text=”ulrika-malmberg” force_fullwidth=”on” align_tablet=”center” align_phone=”” align_last_edited=”on|desktop” _builder_version=”4.10.5″ global_colors_info=”{}”][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” global_colors_info=”{}” custom_padding__hover=”|||”][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” global_colors_info=”{}” custom_padding__hover=”|||”][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” global_colors_info=”{}” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text admin_label=”Ullrika K” _builder_version=”4.10.5″ global_colors_info=”{}”]

Ulrika Karlsson

Styrelseledamot

Ulrika Karlsson är konsult inom hälsa, jämställdhet och mänskliga rättigheter. Hon har en bakgrund inom politiken. Under sina 12 år i riksdagen hade hon ett tydligt fokus på kvinnor och barns hälsa och rättigheter. Hon var bl.a. ledamot av Europarådet, ordförande för riksdagens tvärpolitiska grupp för Sexuell reproduktiv hälsa och rättigheter, samt president för den Internationella motsvarigheten European Parliamentary Forum for Sexual and Reproductive Rights. Ulrika är idag expertrådgivare till Förenta Nationerna (FN) inom jämställdhet och hälsa, samt särskild rådgivare i hälsa till Interparlamentariska Unionen (IPU).

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” global_colors_info=”{}” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_image src=”http://treskablinoll.nu/wp-content/uploads/2021/09/ulrika-K.jpg” title_text=”ulrika-K” force_fullwidth=”on” align_tablet=”center” align_phone=”” align_last_edited=”on|desktop” _builder_version=”4.10.5″ global_colors_info=”{}”][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.10.5″ _module_preset=”default” collapsed=”off” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.10.5″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_team_member _builder_version=”4.10.5″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”]

Catrine Andersson 

Styrelseledamot

[/et_pb_team_member][et_pb_image title_text=”Catrine” _builder_version=”4.10.5″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.22″ global_colors_info=”{}”][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” global_colors_info=”{}” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text admin_label=”Personal” _builder_version=”3.27.4″ global_colors_info=”{}”]

Personal

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” global_colors_info=”{}” custom_padding__hover=”|||”][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ disabled_on=”off|off|off” _builder_version=”4.10.5″ collapsed=”off” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” global_colors_info=”{}” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text admin_label=”Maria” _builder_version=”4.10.5″ global_colors_info=”{}”]

Maria Näslund

Tf. Verksamhetschef 

Maria brinner för barns rättigheter och har sedan sin examen i psykologi arbetat i många år med att förbättra villkoren för utsatta unga. Hon har lång erfarenhet att arbeta med barnrättsfrågor från organisation Maskrosbarn där hon varit ansvarig för stödprogram och utbildat vuxna professionella som möter barn i frågor som rör bemötande, delaktighet och barnkonventionen. Hon har också varit ordförande för Tjejjouren Väst där hon lett arbetet för att stärka unga tjejers rättigheter och utvecklingen av jourens stödjande arbete för våldsutsatta.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” global_colors_info=”{}” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_image src=”http://treskablinoll.nu/wp-content/uploads/2023/01/maria-scaled.jpg” title_text=”maria” align_tablet=”center” align_phone=”” align_last_edited=”on|desktop” _builder_version=”4.10.5″ global_colors_info=”{}”][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”3.25″ global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” global_colors_info=”{}” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text admin_label=”Farhad” _builder_version=”4.10.5″ global_colors_info=”{}”]

Farhad Mazi Esfahani

Verksamhetschef (föräldraledig)

Farhad har varit engagerad i och arbetat med hälsa- och inkluderingsfrågor kopplade till mänskliga rättigheter och barnkonventionen i över 10 år. Hans intresse för global hälsa ledde honom till att studera till folkhälsovetare och han har en master inom hälsoekonomi, policy och management från Karolinska Institutet. Han har tidigare arbetat med att stärka rättigheterna för personer som lever med hiv och har erfarenhet av internationellt arbete och samverkan med internationella organ som WHO och UNAIDS.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” global_colors_info=”{}” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_image src=”http://treskablinoll.nu/wp-content/uploads/2021/05/IMG-453722.jpg” align_tablet=”center” align_phone=”” align_last_edited=”on|desktop” _builder_version=”4.10.5″ global_colors_info=”{}”][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”3.25″ global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” global_colors_info=”{}” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text admin_label=”Amanda” _builder_version=”4.10.5″ global_colors_info=”{}”]

Amanda Hedman Rojas

Projektledare / metodutvecklare – Grundskolebrevet 

Med ett engagemang och passion för att skapa trygga, jämställda och inkluderande samhällen har Amanda en kandidatexamen i statsvetenskap och en mastersexamen i säkerhet och krishantering – där hon specialiserat sig i den mänskliga aspekten av säkerhet. Hon har tidigare arbetat med jämställdhetsfrågor och mänskliga rättigheter i både civilsamhället och Sveriges biståndsmyndighet. 

”Alldeles för många barn blir förbisedda och utsatta för sexuella övergrepp och vi vuxna har ett ansvar för att bryta tystnaden och försvara deras rättigheter. Vi behöver arbeta förebyggande och framförallt sätta barnens talan och behov i centrum för att kommande generationer ska få den trygga barndomen dem förtjänar. Treskablinoll gör ett fantastiskt och viktigt arbete och det är en ära att få vara med och utveckla Grundskolebrevet.”

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” global_colors_info=”{}” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_image src=”http://treskablinoll.nu/wp-content/uploads/2023/01/amanda-scaled.jpg” title_text=”amanda” align_tablet=”center” align_phone=”” align_last_edited=”on|desktop” _builder_version=”4.10.5″ global_colors_info=”{}”][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ disabled_on=”off|off|off” _builder_version=”4.10.5″ collapsed=”off” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” global_colors_info=”{}” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text admin_label=”Nathalie” _builder_version=”4.10.5″ global_colors_info=”{}”]

Nathalie Olsen

Samordnare – Schysst Spel

Jag har sedan unga tonår varit intresserad av att hjälpa människor till ett tryggare och säkrare liv. Barn och kvinnors fri- och rättigheter har alltid legat nära hjärtat vilket resulterat i att jag först började volontärarbeta på en kvinno-barn – och brottsofferjour. Enligt mig finns det inget viktigare än att barn och unga ska känna sig trygga under sin uppväxt och alltid känna att det finns någon där som lyssnar på dem. Med min dubbla kandidatexamen som genusvetare och statsvetare så kommer jag alltid att jobba för jämlikhetsarbete och barns och människors rättigheter. Vuxna ska vara barnens trygga punkt, som alltid ska finnas där nära till hands ifall barnen behöver hjälp, tyvärr ser det inte alltid ut så, vilket jag jobbar för att ändra på!
[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” global_colors_info=”{}” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_image src=”http://treskablinoll.nu/wp-content/uploads/2023/04/Nathalie-scaled.jpg” title_text=”Nathalie” align_tablet=”center” align_phone=”” align_last_edited=”on|desktop” _builder_version=”4.10.5″ max_height=”400px” global_colors_info=”{}”][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ disabled_on=”off|off|off” _builder_version=”4.10.5″ global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” global_colors_info=”{}” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text admin_label=”Saga” _builder_version=”4.10.5″ global_colors_info=”{}”]

Saga Brodersen

Kommunikatör / Administratör – Grundskolebrevet 

Saga har varit engagerad i barns rättigheter sedan hon själv var barn, och arbetat med att hjälpa andra sedan tonåren. Med flera års erfarenhet som opinionsbildare och sakkunnig gällande sexuell exploatering, är vi på Treskablinoll glada över att ha Saga hos oss som föreningens kommunikatör! Utöver sitt arbete på Treskablinoll är Saga också engagerad i föreningen Inte Din Hora där hon är samordnare, föreläsare, opinionsbildare och styrelseledamot. Saga är också aktiv i barnrättsorganisationen Maskrosbarn – en organisation som hjälper barn som växer upp med våld och missbruk i hemmet.

“Jag vill vara den som jag själv hade behövt när jag var liten.”

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” global_colors_info=”{}” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_image src=”http://treskablinoll.nu/wp-content/uploads/2023/01/saga-scaled.jpg” title_text=”saga” align_tablet=”center” align_phone=”” align_last_edited=”on|desktop” _builder_version=”4.10.5″ global_colors_info=”{}”][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ disabled_on=”off|off|off” _builder_version=”4.10.5″ global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” global_colors_info=”{}” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text admin_label=”Ros-Marie” _builder_version=”4.10.5″ global_colors_info=”{}”]

Rose-Marie Berglund

Pedagogiskt sakkunnig/metodutvecklare Grundskolebrevet

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” global_colors_info=”{}” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_image title_text=”profilbild-kvinna-768×430″ align_tablet=”center” align_phone=”” align_last_edited=”on|desktop” _builder_version=”4.10.5″ hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” sticky_enabled=”0″][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ fullwidth=”on” disabled_on=”on|on|on” _builder_version=”4.10.5″ disabled=”on” global_colors_info=”{}”][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ disabled_on=”on|on|on” _builder_version=”3.22″ disabled=”on” global_colors_info=”{}”][et_pb_row _builder_version=”3.25″ global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” global_colors_info=”{}” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text _builder_version=”3.27.4″ global_colors_info=”{}”]

Volontärer

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row column_structure=”1_3,1_3,1_3″ _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”1_3″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” global_colors_info=”{}” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_image align_tablet=”center” align_phone=”” align_last_edited=”on|desktop” _builder_version=”3.23″ global_colors_info=”{}”][/et_pb_image][et_pb_text _builder_version=”3.27.4″ global_colors_info=”{}”]Namn Namn,  om om om om [/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” global_colors_info=”{}” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_image align_tablet=”center” align_phone=”” align_last_edited=”on|desktop” _builder_version=”3.23″ global_colors_info=”{}”][/et_pb_image][et_pb_text _builder_version=”3.27.4″ global_colors_info=”{}”]Namn Namn,  om om om om [/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” global_colors_info=”{}” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_image align_tablet=”center” align_phone=”” align_last_edited=”on|desktop” _builder_version=”3.23″ global_colors_info=”{}”][/et_pb_image][et_pb_text _builder_version=”3.27.4″ global_colors_info=”{}”]Namn Namn,  om om om om [/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ disabled_on=”on|on|on” _builder_version=”3.22″ disabled=”on” global_colors_info=”{}”][et_pb_row _builder_version=”3.25″ global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” global_colors_info=”{}” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text _builder_version=”3.27.4″ global_colors_info=”{}”]

Volontärer

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row column_structure=”1_3,1_3,1_3″ _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”1_3″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” global_colors_info=”{}” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_image align_tablet=”center” align_phone=”” align_last_edited=”on|desktop” _builder_version=”3.23″ global_colors_info=”{}”][/et_pb_image][et_pb_text _builder_version=”3.27.4″ global_colors_info=”{}”]Namn Namn,  om om om om [/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” global_colors_info=”{}” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_image align_tablet=”center” align_phone=”” align_last_edited=”on|desktop” _builder_version=”3.23″ global_colors_info=”{}”][/et_pb_image][et_pb_text _builder_version=”3.27.4″ global_colors_info=”{}”]Namn Namn,  om om om om [/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” global_colors_info=”{}” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_image align_tablet=”center” align_phone=”” align_last_edited=”on|desktop” _builder_version=”3.23″ global_colors_info=”{}”][/et_pb_image][et_pb_text _builder_version=”3.27.4″ global_colors_info=”{}”]Namn Namn,  om om om om [/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]