Vi behöver dig – Stöd oss! 

Genom att stötta oss ger du oss bokstavligen muskler att kunna fortsätta kämpa för barns rätt till en trygg barndom – en barndom fri från sexuella övergrepp. 

Alla kan inte göra allt men alla kan göra något litet, varje bidrag betyder väldigt mycket för oss. Tack vare ditt stöd kan vi utbilda skolor, förskolor och idrottsföreningar samt föräldrar om kroppslig integritet. Vi kan bedriva påverkansarbete mot beslutfattare för att införa lagstiftning och praxis som skyddar barn överallt där de befinner sig. Vi kan synliggöra och skapa medvetenhet om sexuella övergrepp, dess konsekvenser för överlevare och att de faktiskt går att förebygga och förhindra. Under 2021 vill vi dessutom skapa en ny insats för hela grundskolan, Grundskolebrevet, vi vill skapa en digital utbildning om kroppslig integritet för alla som jobbar med barn och vi vill ta fram metodmaterial om integritet för barn och ungdomar i olika åldrar. För det behöver vi ditt stöd.

Läs mer om vad vi gör här.

Som månadsgivare ger du oss muskler att kunna göra skillnad för barn i Sverige varje dag, varje månad, året runt! Du blir samtidigt stödmedlem och du som blir månadsgivare för minst 150kr får också boken Vardagshjältarna och Trollkarlen Tyst skriven av Elaine Eksvärd.

Swisha en gåva för barns integritet

När du swishar går din gåva oavkortat till att hjälpa oss vara på fler ställen, där vi behöver komma till barnens försvar mot sexuella förövare. Minst tre barn i varje klass behöver din hjälp. Swisha en gåva, för barnens skull.

Treskablinoll är en ideell förening som arbetar för barns rätt till en trygg barndom. Idag är tröskeln för sexualförbrytare alldeles för låg. Vår kamp är att höja tröskeln till en skyddande mur runt vår framtid – barnen. Tre sexuellt utnyttjade barn i varje klass ska bli noll.

Vi har i dagsläget tagit fram Idrottsbrevet som arbetar mot sexuella övergrepp inom idrotten och ger föreningar verktygen att motverka dessa. Vi har även tagit fram Förskolebrevet som gör detsamma för alla förskolor i Sverige.

Treskablinoll arbetar på fler initiativ för att inte ett enda barn i Sverige ska behöva utsättas för sexuella övergrepp och vi behöver din hjälp för att uppnå detta.

Tack för ditt bidrag och din hjälp att sprida ordet!

 

Swish

Ge direkt med telefonen via Swish på 123-9007576.

Vi har 90-konto – för tryggt givande.

Ge direkt från din bank genom en betalning till vårt 90-konto (bankgiro) på 900-7576.

 

 

 

 

Share This