Swisha en tjuga för barns integritet

Tjugan du swishar går oavkortat till att hjälpa oss vara på fler ställen, där vi behöver komma till barnens försvar mot sexuella förövare. Minst tre barn i varje klass behöver din hjälp. Swisha endast en tjuga, för barnens skull.

Treskablinoll är en ideell förening som arbetar för barns rätt till en trygg barndom. Idag är tröskeln för sexualförbrytare alldeles för låg. Vår kamp är att höja tröskeln till en skyddande mur runt vår framtid – barnen. Tre sexuellt utnyttjade barn i varje klass ska bli noll.

Vi har i dagsläget tagit fram Idrottsbrevet som arbetar mot sexuella övergrepp inom idrotten och ger föreningar verktygen att motverka dessa. Vi har även tagit fram Förskolebrevet som gör detsamma för alla förskolor i Sverige.

Treskablinoll arbetar på fler initiativ för att inte ett enda barn i Sverige ska behöva utsättas för sexuella övergrepp och vi behöver din hjälp för att uppnå detta.

Tack för ditt bidrag och din hjälp att sprida ordet!

 

Swish

Ge direkt med telefonen via Swish på 1230092510.

Bankgiro

Ge direkt från din bank genom en betalning vi bankgiro 379-6620.

IBAN för 5267-11 370 60

IBAN: SE5850000000052671137060
BIC: ESSESESS

VILL DU HJÄLPA TILL PÅ ANNAT SÄTT?

Du kanske känner att du verkligen vill hjälpa till men inte har några ekonomiska möjligheter. Folk hör av sig till oss varje vecka med frågor om hur de kan hjälpa till. Maila oss gärna på jagvill@treskablinoll.nu och dela med dig av din kunskap och erfarenhet.

DET FINNS OLIKA SÄTT ATT GE REGELBUNDNA GÅVOR:

1. Du kan betala via bankgiro 379-6620.
2. Du kan göra en automatisk överföring via din Internetbank.

Treskablinoll använder SEB
Clearingnummer: 5267
Bankkontonummer: 11 370 60

1. Du väljer att göra en stående överföring
2. Du fyller i från och till vilket konto, samt vilket datum det ska dras varje månad
3. Du skriver ditt namn i ”Meddelande till mottagaren”