Donation test

Alla kan inte göra allt men alla kan göra något litet

Varje bidrag betyder väldigt mycket för oss. Tack vare ditt stöd kan vi utbilda skolor, förskolor och idrottsföreningar samt föräldrar om kroppslig integritet. Vi kan bedriva påverkansarbete mot beslutfattare för att införa lagstiftning och praxis som skyddar barn överallt där de befinner sig. Vi kan synliggöra och skapa medvetenhet om sexuella övergrepp, dess konsekvenser för överlevare och att de faktiskt går att förebygga och förhindra.

Bli månadsgivare till Treskablinoll

Som månadsgivare ger du oss muskler att kunna göra skillnad för barn i Sverige varje dag, varje månad, året runt! Du blir samtidigt stödmedlem och du som blir månadsgivare för minst 150kr får också boken Vardagshjältarna och Trollkarlen Tyst av Elaine Eksvärd.

Bli företagskämpe

Er gåva hjälper oss att arbeta för barns rätt till en trygg barndom – utan sexuella övergrepp. Er gåva går oavkortat till att hjälpa oss vara där barn är med förebyggande åtgärder mot sexuella förövare. Minst tre barn i varje klass behöver din hjälp.

Som Företagskämpe ansluter ni ert företag för ett årligt minimibelopp. Ni får ett diplom och er logotyp syns på vår hemsida. Utöver det får ni tillgång till en Företagskämpe-logotyp som ni kan använda på er hemsida.
Treskablinoll Sverige © 2023