gåvokort till skolavslutningen

Snart är det skolavslutning, och vi vill slå ett slag för alla trygga vuxna som jobbar i Sveriges skolor. Därför har vi tagit fram ett gåvokort som ni kan ge på skolavslutningen till en lärare som gjort det lilla extra för barnen.

Genom att ge bort vårt gåvokort på skolavslutningen visar du uppskattning för barnens lärare och bidrar samtidigt till vårt viktiga arbete. Kortet kostar 150kr och intäkterna går oavkortat till vårt arbete för att förebygga sexuella övergrepp mot barn. Vi skickar hem kortet till er brevlåda i god tid före skolavslutningen.

Varför? Ungefär 7 elever i varje skolklass utsätts för sexuella övergrepp innan de fyllt 18 år, men få barn berättar för en vuxen om övergrepp. För att skapa en trygg barndom behövs många saker – en av dem är trygga vuxna i barnens omgivning. Skolan är en av de platser där barn spenderar mest tid, och vi vet att det finns otroliga pedagoger som är trygga vuxna för barnen. Det här kortet är till dem.

GÅVOKORT MED MOTIV SKAPAT AV MAGDA KRISTINA LINDBLOM

Kortet du får hem är målat av Magda Kristina Lindblom, som har tolkat temat "trygg vuxen". När du köper kortet kommer du få fylla i er adress. Vi postar sedan kortet till dig så att du eller ditt barn kan ge det på skolavslutningen till en lärare som gjort det lilla extra. Köp gåvokortet innan första juni för att vara säker på att kortet hinner komma hem till dig.

Gåvokortet kostar 150 kr och går oavkortat till Treskablinolls verksamhet, för alla barns rätt till en trygg barndom.

Treskablinoll Sverige © 2023