STYRELSEN

Ulrika Malmberg Livijn

Styrelseordförande

Grundare av konsultbyrån Livijn Advisory AB, tidigare advokat och chefsjurist på Fjärde AP-fonden.
Alla barn ska kunna växa upp trygga och med de bästa förutsättningarna i livet. En barndom med sexuella övergrepp ger inte barnen den möjligheten. Treskablinolls kamp mot sexuella övergrepp och arbete för att förebygga dessa är så otroligt viktig för barnens framtid och här vill jag vara med och bidra så mycket jag kan.

Elaine Eksvärd 

Grundare och styrelseledamot

Retoriker, författare och grundare till Treskablinoll. Efter tio år som känd retoriker valde hon att berätta om de sexuella övergrepp hennes pappa utsatte henne för som barn.

Anne Marie Brodén

Styrelseledamot

Ordförande i Allmänna Barnhuset, ordförande i föreningen Drömmen om det goda -lugn och ro i skolan dessutom har hon varit ordförande i Statens folkhälsoinstitut och i Riksförbundet Hälsofrämjandet samt ledamot i Patientskadenämnden och tidigare riksdagsledamot.

Sara Uhlén

Kassör

Auktoriserad redovisningskonsult och partner på Grant Thornton.

Nina Jonsson

Styrelseledamot

Skolchef grundskolan på utbildningskontoret i Sollentuna kommun. Jag har valt att engagera mig i TSBN eftersom jag vill stötta arbetet med att barn ska få vara barn och inte behöva bli utsatta för sexuella övergrepp. Vi måste bli bättre på att våga prata om det och stärka barn i att sätta gränser kring sin integritet.

Personal

Farhad Mazi Esfahani

Verksamhetschef

Farhad är folkhälsovetare med en masterexamen i hälsoekonomi, policy och management. Tidigare verksamhetsutvecklare och har arbetat med mänskliga rättigheter och inkluderingsfrågor inom civilsamhället i över 10 år.