Tänk på barnen – gör civilkurage till lag - Treskablinoll

Tänk på barnen – gör civilkurage till lag

Patrik Sjöberg: Vi måste sluta vara rädda om vuxnas heder och börja värna offren.

DEBATT. I söndags sa kolumnisten Alex Schulman sitt för att jag hängde ut den handbollstränare som polisen både efterlyste och klassade som farlig. En tränare som erkänt samlag med en flicka som stod i beroendeställning till honom och som tack vare den nu lagstadgade preskriptionstiden för brott på barn, lyckades gömma sig tillräckligt länge för att slippa straff.

Schulman anser att jag borde få mitt straff. Jag anser att förövaren borde få sitt straff. Jag kommer inte ägna denna artikel åt att, enligt Shulmanisk tradition, ingå i en pajkastning. Det är inte därför jag skriver.

Läs hela artikeln på Aftonbladet

Stöd oss

Varenda krona går till att motverka sexuellt utnyttjande av barn och till att säkerställa en trygg barndom.

Swish 1234947982

Bankgiro 379-6620