Linda Grådal

Filmproducenten och projektledaren Linda Grådal kämpar för alla barns rätt till integritet och att lyfta ämnet till högre höjder. Hon berättar om sin resa kring Treskablinoll från starten tillsammans med grundaren Elaine Eksvärd till hur de skapar sociala tryck runt om i landet kring sina kampanjer. Två barnrättskämpar sida vid sida.

Hur ser vardagen ut på en förskola eller i en idrottsförening? Och hur kan vi tillsammans skapa förändring kring just barnens integritet och trygghet? Hur känns det att skaka hand med utbildningsministern och ställa obekväma frågor till andra vuxna? Linda har en förhoppning om att väcka tankar och reaktioner i ämnet. En tigermamma som också i ena sekunden kämpar för att öka kunskapen kring funktionsvariation och allt vad det innebär, för att i den andra rodda ihop en större filminspelning och sen slappna av på yogamattan.

Linda Grådal bjuder på en personlig föreläsning med inslag av tårar och skratt, hennes mål är att alltid lämna avtryck och beröra sin publik.

Har du frågor om någon av våra föreläsare?

Hör av dig till Gustav