Swisha en femma för barns integritet - Treskablinoll

Sexuella förövare finns där barn är. Hjälp oss försvara barnen genom stärkt integritet. #femmatillbarnensförsvar

Swisha en femma för barns integritet

Tänk om alla föräldrar, alla fastrar och morbröder, alla far- och morföräldrar, alla som någon gång varit ett barn själva, kunde avvara en femma, tänk om den femman skulle kunna skapa en tryggare barndom.

Femman du swishar går oavkortat till att hjälpa oss vara på fler ställen, där vi behöver komma till barnens försvar mot sexuella förövare. Minst tre barn i varje klass behöver din hjälp. Swisha endast en femma, för barnens skull.

Treskablinoll är ett icke vinstdrivande bolag som arbetar för barns rätt till en trygg barndom. Idag är tröskeln för sexualförbrytare alldeles för låg. Vår kamp är att höja tröskeln till en skyddande mur runt vår framtid – barnen. Tre sexuellt utnyttjade barn i varje klass ska bli noll.

Vi har i dagsläget tagit fram Idrottsbrevet.se som arbetar mot sexuella övergrepp inom idrotten och ger föreningar verktygen att motverka dessa. Vi har även tagit fram Förskolebrevet.se som gör detsamma för alla förskolor i Sverige.

Treskablinoll arbetar på fler initiativ för att inte ett enda barn i Sverige ska behöva utsättas för sexuella övergrepp och vi behöver din hjälp för att uppnå detta.

Tack för ditt bidrag och din hjälp att sprida ordet!

Dela på facebook!

#femmatillbarnensförsvar
#treskablinoll

En femma räcker!

Swish 1234947982

#femmatillbarnensförsvar

Dela på facebook!

Jag är intresserad av nyhetsbrev från Treskablinoll